2018-09-12 13:32:18• hírek •  Karpatinfo.net 

Székkel betörte tanára fejét egy diák

Ukrajna fővárosában, Kijevben a Pecserszkij kerületben található oktatási intézményben szeptember 10-én egy nyolcadik osztályos diák súlyos sérüléseket okozott egyik tanárnőjének. Az esetet az illetékes hatóságok vizsgálják.

 

Viktorija Kuzjmenko iskolaigazgató arról nyilatkozott a Sehodnya hírlapnak, hogy a sajnálatos eset a hatodik tanóra alatt történt. A fiú nem tudott önállóan megoldani egy feladatot, ezért figyelmeztetést kapott. A diák dühében egy széket dobott a tanárnő felé, amivel betörte a fejét, majd ollóval néhányszor hátba szúrta.

 

„Az iskolába behívatták a gyerek édesanyját, a mentősöket és a rendőröket. A tanárt kórházba szállították. Ezenkívül a tanulót is elvitték, mivel a történtek után sokkos állapotban volt. A többi diákkal pszichológus foglalkozik”- mondta az igazgató.

 

Az iskolában elmondták, a fiú szeptember elsejétől jár az említett tanintézménybe, eddig nyugodt és csendes volt. Az eset körülményeit vizsgálják a hatóságok - közölte a Karpatinfo.net kártpátaljai hírportál.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: